среда, 16 января 2019 г.

Мої вихованці - справжні актори


Мабуть, не помилюся, коли скажу, що немає на світі людини, котра не знала б таких казок, як «Кицин дім», «Терем-теремок», «Майстер-Ламайстер» чи неуважного поштаря з вулиці Басейної та багато-багато інших героїв. Усі вони створені доброю людиною, яка дуже любила дітей – Самуїлом Яковичем Маршаком.
         27 грудня  2018 року учні нашої школи мали можливість зустрітися з героями казки російського письменника «Дванадцять місяців». У виконанні учнів 6 класу  ми побачили  інсценізацію  цієї п’єси-казки на шкільній сцені. А підготувати виставу казки  допомогли юним акторам класний керівник Грачова Н.М., вчитель музичного мистецтва Черній І.П.. Шестикласники продемонстрували свої акторські здібності, талант і творчість. Справжньою окрасою театралізованого дійства стала хореографічна композиція від колективу «Акварель» (керівник – Шевченко Р.Ю.).
Казка «Дванадцять місяців» досить повчальна. Вона нагадує, що ніяка влада не дає права людині бути нечемною, примхливою, свавільною, когось ображати чи принижувати, знущатися над нещасними. А ще ми зрозуміли, що у житті більше цінують людей порядних, чесних, працелюбних.


Комментариев нет:

Отправить комментарий